Americanul Stevo Joslin merge în finala iUmor, sezonul 11

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Americanul Stevo Joslin merge în finala iUmor, sezonul 11

Divertisment 18 Octombrie 2021 / 18:08 608 accesări

Originar din California, Stevo Joslin a venit în România pentru a avea grijă de animalul de companie al unor prieteni, dar sâmbătă a ajuns direct în finala iUmor, la Antena 1.

Sâmbătă seară, invitatul special al emisiunii, cel care scrie roast-urile iUmor, Andreas Petrescu, i-a dat viață personajului Che Guevara, ce i-a ironizat atât pe membrii juriului, cât și pe Șerban Copoț și Dan Badea.

“Ai păstrat cel mai bun text”, a fost remarca lui Cheloo.

Tot în ediția de sâmbătă, a urcat pe scenă și comediantul Doru Ivanov, despre care Cheloo a afirmat că “Merită statutul de invitat special”, având un număr extrem de bun.

Nici numerele concurenților nu au fost mai prejos. Chester, Stevo Joslin, Andreea Tucaliuc și Duo Mimikry s-au calificat la votul prin aplicație, iar telespectatorii au avut ocazia să-i voteze gratuit pe Antena 1.

Venit în România pentru a avea grijă de animalul de companie al unor prieteni, Stevo Joslin și-a făcut curaj să participe la acest sezon și a cucerit telespectatorii cu umorul său nativ.

Numărul său de stand-up pur american l-a făcut pe Mihai Bendeac să declare:

“Dacă ar fi fost să avem câte un concurent ca tine în fiecare zi, lumea noastră de aici ar fi diferită!”Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1362 secunde