Amicalul FC Viitorul - Spartak Varna începe la ora 17.30

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Miercuri, ultimul test pentru jucătorii Viitorului

Amicalul FC Viitorul - Spartak Varna începe la ora 17.30

Sport 10 Iulie 2019 / 08:44 1747 accesări

Partida amicală dintre FC Viitorul Constanța şi echipa bulgară Spartak Varna, programată miercuri, 10 iulie, pe stadionul „Central” din Complexul Sportiv al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi” de la Ovidiu, se va disputa de la ora 17.30 şi nu de la ora 18.30, cum a fost anunţat iniţial. Va fi ultimul meci de verificare pentru fotbaliştii pregătiţi de Gheorghe Hagi înaintea sezonului 2019-2020 al Ligii 1.

În prima etapă a campionatului, FC Viitorul va înfrunta luni, 15 iulie, de la ora 21.00, pe teren propriu, pe Dinamo București.

ŞEDINŢĂ FOTO, DAR FĂRĂ IANIS HAGI

Echipa constănţeană a efectuat şedinţa foto oficială pentru viitorul sezon, şedinţă foto de la care a lipsit Ianis Hagi, ceea ce demonstrează că transferul fostului căpitan al Viitorului se va realiza în cel mai scurt timp. Mai rămâne doar formaţia care va primi semnătura lui Ianis Hagi pe contract, principala dorinţă a conducerii grupării constănţene fiind aceea ca jucătorului să i se ofere şanse de a evolua, pentru a nu repeta experienţa nedorită de la Fiorentina. La şedinţa foto a participat şi noul preşedinte al Viitorului, Gheorghe Popescu.12
Declarația pe proprie răspundere
Pagina a fost generata in 0.1658 secunde