Amnistia și grațierea, ultima soluție!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Amnistia și grațierea, ultima soluție!
Justiție 17 Decembrie 2018 / 09:38 330 accesări 2 comentarii

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat luni dimineaţă, că soluţia amnistiei şi graţierii reprezintă, la acest moment, ultima soluţie de îndreptare a unor abuzuri, deoarece există şi alte metode legislative care pot fi adoptate.

„Dacă există alte soluţii legislative, evident, de îndreptare a abuzurilor comise, evident şi normal s-a exprimat acordul cu respectivele soluţii. Dacă nu, s-a agreat ideea ca amnistia, graţierea să fie ultima soluţie de îndreptare a respectivelor abuzuri. Ne aflăm în acest stadiu”, a declarat ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a spus, duminică, la CN PSD, că nu ştie când sau cum dar PSD - ALDE are obligaţia să dea un OUG pe amnistie şi graţiere pentru a fi reparate toate nedreptăţile care s-au făcut în Justiţie.

(sursa: mediafax.ro)

Taguri articol
Loading...

2 comentarii

Mihail 13:48:57 / 18 Decembrie 2018
Ultima solutie ...

...inca o revolutie ! Adica , exterminarea cretinilor si jegosilor de la PSD-ALDE , executarea imediata prin cianurare a hienelor si sacalilor din PNL-PMP-UNPR ! Moarte javrelor ordinare care vor subminarea patriei ...

Nelu 16:25:42 / 19 Decembrie 2018
La subiect

Ultima solutie pentru infractori.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.2455 secunde