„Amor caliente“, o poveste de dragoste în pași de dans, cu muzică live

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

„Amor caliente“, o poveste de dragoste în pași de dans, cu muzică live

Cultură 22 Septembrie 2016 / 15:31 2724 accesări

O frumoasă poveste de dragoste în pași de dans, în acompaniament muzical live și cu participarea unor îndrăgiți artiști lirici ai scenei tomitane, va fi prezentată duminică, de la ora 19.00, pe scena Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”. Alături de eroii din „Amor caliente”, publicul tomitan va evada, pentru aproape două ore, din viața de zi cu zi, dominată de nedreptate, ignoranţă şi violenţă, pentru a călători, în paşi de dans, din Peninsula Iberică - Spania şi Portugalia - până în America Latină - Mexic, Cuba, Argentina, Brazilia și Uruguay. Călăuze le vor fi soliştii de balet: Adrian Mihaiu, Amalia Mîndruţiu, Horaţiu Cherecheş, Irina Ganea-Mihaiu, Jin Mizutani și Ayaka Kishi. Vor da glas trăilor acestora artiștii lirici: Daniela Vlădescu, Smaranda Drăghici, Laura Eftimie, Lucia Mihalache, Răzvan Săraru, Marius Eftimie și Doru Iftene.

Concepția spectacolului muzical-coregrafic „Amor caliente” este realizată de Daniela Vlădescu, regia şi coregrafia sunt semnate de Horaţiu Cherecheş, iar scenografia este creația Eugeniei Tărăşescu Jianu. Spectacolul a avut premiera în noiembrie 2013, în cadrul celei de-a XXXIX-a ediții a Festivalului Internațional al Muzicii și Dansului.

„Mi-am dorit foarte mult un spectacol frumos, pe înţelesul tuturor, cu muzică atractivă şi accesibilă, cu balet şi orchestră, pentru că ne dorim să punem în valoare tot ce avem mai bun”, spunea, la acea dată, directorul TNOB, soprana Daniela Vlădescu.

Biletele pentru acest spectacol au prețuri de 25, 30 și 40 de lei, în funcție de locurile din sală. Elevii și studenții în grup organizat vor plăti 15 lei pe un tichet, iar pensionarii - 20 de lei.

Citește și:

Divertisment muzical pe scena Teatrului „Oleg Danovski“

Visătorul Don Quijote a deschis stagiunea Teatrului „Oleg Danovski”

Anotimpul vacanțelor s-a încheiat, începe sezonul spectacolelor!

„Don Quijote“ deschide stagiunea Teatrului „Oleg Danovski“12
Pagina a fost generata in 0.1549 secunde