Ana Bogdan a fost eliminată în calificările turneului de tenis de la Wimbledon

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ana Bogdan a fost eliminată în calificările turneului de tenis de la Wimbledon

21 Iunie 2016 / 22:27 1668 accesări

Jucătoarea de tenis Ana Bogdan (locul 141 în clasamentul WTA) a pierdut, marţi, meciul cu luxemburgheza Mandy Minella (a 128-a jucătoare a lumii), scor 6-4, 6-7 (3), 1-6, în primul tur al calificărilor turneului de Mare Şlem de la Wimbledon, disputat pe iarbă.

Meciul a durat o oră şi 53 de minute. Românca a jucat excelent în primul set, nu i-a acordat nicio oportunitate la serviciu adversarei şi a izbutit break-ul în game-ul 7. În setul doi, Bogdan a avut un break în faţă de două ori consecutiv, a servit de două ori pentru meci (la 5-4 şi 6-5), dar a pierdut setul în tiebreak. În decisiv, jocul Anei s-a destructurat, probabil pe fondul moralului scăzut, şi nici s-a mai pus problema învingătoarei.

Rezultatul nu este surprinzător, întrucât Minella este cap de serie numărul 17 în calificări. În faza următoare la Wimbledon, Minella o va întâlni pe japoneza Misa Eguchi (24 de ani, locul 173 în clasamentul mondial).

Pentru participarea în calificări la Wimbledon, Ana Bogdan va primi 2 puncte în clasamentul WTA şi un cec în valoare de aproape 4900 de euro.

Ana Bogdan a câştigat patru partide pe iarbă în acest an şi a pierdut două, fiind o jucătoare care preferă suprafeţele lente, de zgură. În 2015, Bogdan nu a depăşit faza calificărilor la Wimbledon.

Taguri articol


12