Anca Badiu cucereşte Rusia

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Anca Badiu cucereşte Rusia
Monden 12 Iunie 2010 / 00:00 370 accesări 0 comentarii

Lista cântăreţilor români apreciaţi în Rusia este completată, mai nou, şi de Anca Badiu. La doar câteva săptămâni de la lansarea celui mai nou single al său, intitulat „More & More”, solista pătrunde cu aceeaşi piesă şi pe piaţa muzicală din spaţiul amintit.

Compusă de Ionuţ Radu, aka John Puzzle, melodia „More & More” a cucerit publicul rus încă de la prima difuzare, iar în momentul de faţă poate fi ascultată la două dintre cele mai mari radiouri din Rusia: Moscova Fm şi D Fm. „Mă bucur de această veste şi mai ales de faptul că artiştii români sunt din ce în ce mai apreciaţi peste hotare. Mi-aş dori, însă, aşa cum ar fi normal într-o Românie corectă, ca piesele bune să fie promovate mai întâi aici, pe radiourile din ţară şi nu invers, aşa cum se întâmplă, de obicei, cu muzica de calitate din ţara noastră. Le mulţumesc fanilor mei de pretutindeni”, a declarat Anca Badiu.

Loading...
Din aceeaşi secţiune
Vezi mai multe ştiri

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1763 secunde