Anchetă în cazul unui elev de 15 ani agresat fizic de un bărbat la Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Anchetă în cazul unui elev de 15 ani agresat fizic de un bărbat la Constanța

Eveniment 16 Iunie 2021 / 19:05 612 accesări

Un elev de 15 ani din cadrul Colegiului Tehnologic Tomis din municipiul Constanţa a fost agresat fizic, miercuri, de un bărbat de 35 de ani, când minorul se afla în afara curţii unităţii de învăţământ, în timpul unei pauze dintre orele de curs.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, în jurul orei 12,15, poliţiştii au fost sesizaţi, prin apel la 112, că un elev de la Colegiului Tehnologic Tomis ar fi fost agresat fizic de un bărbat, în urma unui conflict spontan.

"La faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că elevul, de 15 ani, în timp ce se afla în pauză, în afara curţii liceului, ar fi fost bruscat de către un bărbat, de 35 de ani, moment în care ar fi căzut şi s-ar fi lovit la un picior", se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

Conform aceleiaşi surse, poliţiştii Secţiei 3 efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Potrivit unor martori, conflictul s-ar fi iscat după ce bărbatul i-ar fi rugat pe câţiva elevi, care stăteau în dreptul ferestrei biroului acestuia, să nu mai facă gălăgie.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2763 secunde