Știri pe scurt

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Știri pe scurt

Sport 20 Iunie 2015 / 00:00 1080 accesări

Streetball-spectacol la „Battle for Tomis”

Sâmbătă și duminică, pe terenurile de baschet ale Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității „Ovidius”, se vor disputa confruntările din cadrul „Battle for Tomis” la streetball. Competiția este organizată de Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității „Ovidius” Constanţa și Asociaţia Terra Semper Fidelis Perspectivă pentru Viitor Constanţa, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanţa și Asociaţia Judeţeană de Baschet Constanţa. Turneul se va desfășura la mai multe categorii de vârstă, U14, U16, U18, +18 şi +35, atât la feminin, cât şi la masculin.

Baby-baschet și mini-baschet, la Mangalia

În perioada 21 iunie - 11 iulie, la Mangalia, pe terenurile Liceului „Ion Bănescu” şi la Baza Sportivă „Pescăruş”, se vor desfășura turneele finale naționale de baby-baschet şi mini-baschet, organizatorii competiţiilor fiind ASM Callatis MG, CS Admar şi Federaţia Română de Baschet. Programul cuprinde întreceri pe categorii de vârstă (8-12 ani), atât pentru băieţi, cât şi pentru fete. Meciurile vor avea loc zilnic, între orele 7.00 - 13.00 și 16.00 - 21.00, în perioadele 22-26 iunie, 29 iunie - 3 iulie și 6-10 iulie, cu excepția zilelor de sâmbătă, când partidele se vor disputa în intervalul orar 7.00 - 13.00. Duminică, 21 iunie, va avea loc o paradă de deschidere a acestor manifestări sportive, între orele 19.00 - 20.00, pe traseul Clubul Nautic (portul turistic) - plaja Laguna. Pe durata paradei, sportivii vor fi însoțiți de o fanfară militară și de personajele care întruchipează cele șapte stațiuni din sudul litoralului.

Selecție pentru fotbal feminin

ACS Selena SN Constanța, în colaborare cu AJF Constanța, organizează la data de 25 iunie, între orele 16.00 și 19.00, pe terenul sintetic de la stadionul „Farul” din Constanța, selecție la fotbal pentru fete cu vârsta cuprinsă între 8 și 20 de ani. Relații suplimentare, la telefon 0726.774.006.

Selecție la CS Portul

Clubul Sportiv Portul Constanţa organizează în zilele de marți și joi, de la ora 14.00, la stadionul “Portul” din Constanţa, selecţie la fotbal pentru copii născuţi în anii 2004, 2005 şi 2006. Mai multe amănunte pot fi aflate de la antrenorul Gabriel Dinică (telefon 0722.526.023).

Turneu de tenis cu piciorul, la Constanța

Începând cu 27 iunie, la Baza Sportivă „Atletic Club” din Constanţa, se va desfășura a doua ediție a turneului de tenis cu piciorul „Sport and Fun”. Taxa de înscriere este de 250 de lei, iar fiecare echipă participantă (lotul este format din patru jucători, dintre care unul este rezervă) va primi câte o minge cadou. Primele trei clasate vor fi recompensate cu echipament sportiv și cupe. Mai multe amănunte pot fi aflate de cei interesați să participe la numerele de telefon 0727.006.326 și 0722.887.981. Înscrierile se fac până la 25 iunie, mai fiind disponibile opt locuri.

Del Potro a fost operat pentru a treia oară la încheietura mâinii stângi

Tenismanul Juan Martin Del Potro a fost operat pentru a treia oară la încheietura mâinii stângi, intervenţia chirurgicală având loc la clinica „Mayo” din Rochester (SUA), informează presa argentiniană. Operaţia a durat o oră şi 20 de minute şi a avut ca scop repararea unui tendon. Del Potro a participat în ultimele 16 luni la doar două turnee (la Sydney în ianuarie şi la Miami în martie) şi a coborât astfel pe locul 578 în clasamentul ATP. În perioada 27 ianuarie - 17 februarie 2014, argentinianul se afla pe locul 4 ATP. Juan Martin Del Potro a mai fost operat la încheietura mâinii stângi în martie 2014 şi în ianuarie 2015.

Rosberg a fost cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente libere pentru Marele Premiu al Austriei

Pilotul german Nico Rosberg (Mercedes) a realizat cel mai bun timp al primei sesiuni de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu de Formula 1 al Austriei, desfășurată vineri dimineață pe circuitul de la Spielberg. Rosberg i-a devansat pe coechipierul său de la Mercedes, britanicul Lewis Hamilton, și pe finlandezii Kimi Raikkonen (Ferrari) și Valtteri Bottas (Williams). Germanul Sebastian Vettel (Ferrari) nu a putut parcurge decât câțiva kilometri în această sesiune, fiind trădat de monopostul său, la fel ca și spaniolul Fernando Alonso (McLaren), confruntat la rândul său cu probleme mecanice, ambii fiind înregistrați cu timpi foarte slabi. Calificările pentru Marele Premiu al Austriei sunt programate sâmbătă, cu o zi înaintea cursei propriu-zise.12
Pagina a fost generata in 0.1488 secunde