Știri pe scurt

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Știri pe scurt

Sport 16 Mai 2015 / 00:00 1136 accesări

Ediţia a IV-a a Cupei „Maritimo” la tenis de masă

Sâmbătă și duminică, începând cu ora 11.00, la Maritimo Shopping Center, la Intrarea 2 a centrului comercial, se va desfășura a patra ediţie a Cupei „Maritimo” la tenis de masă, competiție la care sunt așteptați toți doritorii de mișcare, amatori sau foşti profesionişti care au renunțat la practicarea acestui sport de cel puţin cinci ani. Evenimentul va fi „asezonat” cu distracţie, multe premii şi surprize. În cazul în care nu se completează numărul necesar de participanţi, înscrierile vor continua și sâmbătă, la Info Desk, până la ora de start a competiției.

Medalii pentru studenții Facultății de Educație Fizică și Sport de la Universitatea „Ovidius”

Studenții Facultății de Educație Fizică și Sport de la Universitatea „Ovidius” au obținut rezultate foarte bune la ultimele competiții sportive la care au participat. Astfel, la Campionatul Național Universitar (CNU) de Karate de la București, Georgiana Nechita a obținut două medalii, una de aur și una de bronz; la CNU Kempo de la București, Cătălin Căşaru a obținut medalie de aur; la CNU de karate WKC de la București, Ioana Leşcaru - medalie de bronz; la CNU de judo de la Sibiu, Sebastian Agrigoroşoaie -  locul 5. De asemenea, la sfârșitul acestei săptămâni, 12 studenți ai Facultății de Educație Fizică și Sport participă la CNU de atletism de la Pitești, iar 14 la Festivalul Național Universitar de gimnastică de la București.

CN de minifotbal, faza județeană

Programul meciurilor din cadrul Campionatului Național de minifotbal, faza județeană, ediția 2014-2015, care se vor disputa la sfârșitul acestei săptămâni, pe terenul Bazei Sportive „Atletic Club” din Constanţa - Grupa A, etapa a 33-a, penultima din sezonul regulat - sâmbătă, ora 18.00: Sian Image - GSM Service, ora 21.00: Vertiroll-Trocadero - Km 4-5; duminică, ora 19.00: Arsenal Inel II - Bros, ora 20.00: Macu Roșu - FC Jucătorii, ora 21.00: Vulturii Cazino - Pro Evolution, ora 22.00: ARKA - Black Sea. Luni, 18 mai, de la ora 17.00, se va disputa și partida United Constanța - DinoStar 92. Întâlnirea CA Tomis - Primo Constanța a fost amânată, iar Sporting Constanța va câștiga la „masa verde”, scor 3-0, disputa cu Inter Năvodari, echipă retrasă din campionat. De asemenea, vor mai avea loc și trei restanțe: Top Sport - Atletico Constanța (sâmbătă, ora 19.00, Grupa B, etapa a 29-a), CA Tomis - Vulturii Cazino (sâmbătă, ora 20.00,  Grupa A, etapa a 21-a) și Sian Image - Vulturii Cazino (luni, ora 18.00,  Grupa A, etapa a 32-a).

CS Dinamo București a sărbătorit 67 de ani de existenţă

Foşti şi actuali sportivi, preşedinţi de federaţii şi de cluburi şi personalităţi din lumea sportului au participat, vineri, la aniversarea Clubului Sportiv Dinamo București, care a împlinit 67 de ani de existenţă. În istoria clubului, sportivii dinamovişti au câştigat 125 de medalii la Jocurile Olimpice, 978 de medalii la campionatele mondiale, 1.37 la campionatele europene, şi au stabilit cinci recorduri olimpice, patru recorduri mondiale şi 2.649 de recorduri naţionale, obţinând şi 12.062 de titluri de campioni naţionali. Preşedintele CS Dinamo, Elisabeta Lipă, îşi doreşte ca sportivii dinamovişti să reuşească să egaleze performanţele obţinute până acum. Fostul campion olimpic Ivan Patzaichin le-a transmis un sfat tinerilor sportivi dinamovişti, acela de a se gândi doar la marea performanţă, iar acţionarul FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a afirmat că emoţia transmisă de sport l-a determinat să investească la gruparea de fotbal. Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a remarcat performanţele sportivilor dinamovişti cu ocazia aniversării a 67 de ani a CS Dinamo, prilej cu care primarul oraşului Los Angeles şi preşedintele consiliului primăriei au transmis clubului bucureştean două diplome, sportivii dinamovişti cucerind opt medalii de aur la Jocurile Olimpice de la Los Angeles, SUA, din 1984. La eveniment au participat actuali şi foşti sportivi ai clubului Dinamo, preşedinţi de federaţii şi de grupări sportive, precum şi vicepremierul pentru Securitate naţională, ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea.

Maratonistul Mohamed Ahansal va alerga la Retezat SkyRace 2015

Maratonistul marocan Mohamed Ahansal, multiplu câştigător al cursei din deşertul Sahara, „Marathon des Sables”, va alerga la Retezat SkyRace 2015, care va avea loc la 20 iunie, la Cheile Buţii, în judeţul Hunedoara. Potrivit directorul sportiv al Asociaţiei „Sport la Orice Vârstă“, Radu Milea, vor mai lua startul în Retezat SkyRace 2015 şi trei nume mari ale skyrunning-ului mondial: Maite Maiora Elizondo (locul 2 mondial la feminin), Zaid Ait Malek (locul 3 mondial la masculin) şi românul Alin Zinca (locul 2 mondial la masculin în 2013 și 2014), care va fi ambasadorul Retezat SkyRace 2015.

Semifinalele CM de hochei pe gheaţă

Echipele naţionale ale Statelor Unite ale Americii, Canadei, Rusiei şi Cehiei s-au calificat în semifinalele Campionatului Mondial de hochei pe gheaţă, competiție care se desfăşoară în Cehia. SUA au învins în sferturile de finală, cu scorul de 3-1, reprezentativa Elveţiei, Canada a trecut, cu scorul de 9-0, de selecţionata Belarusului, Rusia a învins, cu scorul de 5-3, formaţia Suediei, iar Cehia a trecut, cu scorul de 5-3, de echipa Finlandei. Semifinalele se vor disputa sâmbătă, după următorul program: SUA - Rusia şi Canada - Cehia.12
Pagina a fost generata in 0.0842 secunde