Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator. Ce s-a întâmplat

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator. Ce s-a întâmplat
Monden 06 Martie 2019 / 19:00 4908 accesări 0 comentarii

Andreea Bălan a explicat ce s-a întâmplat cu ea pe masa de operaţie. Vedeta a suferit o embolie amiotică, imediat după ce i-a dat viaţa fiicei ei. Mai exact, lichidul amiotic din uter a ajuns în sânge şi astfel solista a făcut stop cardio-respirator. Acestă problemă medicală apare de regulă la naşteri naturale, şi foarte puţin la cezariană. Andreea Bălan se simte bine şi a ţinut să sublinieze că medicii de la Sanador i-au salvat viaţa.

Andreea Bălan a ținut să menționeze pentru SpyNews că nu dă vina pe medici pentru cele întâmplate și că pur și că pur și simplu organismul ei a avut o reacție neașteptată. Vedeta este bine și a ținut să le mulțumească tuturor celor care sunt cu gândul la ea și îi doresc toate cele bune și, totodată, îi mulțumește echipei de la Sanador pentru modul în care a avut grijă de ea și s-a asigurat că are parte de cele mai bune îngrijiri.

Andreea a devenit cunoscută ca membră a duetului Andrè, în cadrul căruia a activat între anii 1998 și 2001 și a lansat 7 albume. A influențat tinerele prin moda platformelor, denumite generic „șenile”, a codițelor, a fustelor mini și a sânilor evidențiați cu sutiene push-up. Formația a primit în 2002 patru discuri de platină și unul de aur pentru cele 1.500.000 de exemplare ale albumelor vândute.

După destrămarea formației Andrè, lansează pe 23 iunie 2002 primul album solo, Te joci cu mine. De atunci a lansat încă 5 albume și 20 de videoclipuri. În 2007 participă la emisiunea Dansez pentru tine, unde se clasează pe locul 1. Alături de același partener, Petrișor Rudge, participă și la varianta internațională a emisiunii, care s-a desfășurat în Mexic, unde a terminat pe locul al doilea. Este printre cele mai bine vândute artiste din România din punctul de vedere al concertelor din 2008 până în prezent, fiind clasată în top 3 și este recunoscută ca având cele mai spectaculoase show-uri din România, îmbinând cu succes muzica și dansul, prezentând adevărate spectacole de revistă.

Din aceeaşi secţiune
Vezi mai multe ştiri


Pagina a fost generata in 0.1251 secunde