Angajat ISU Dobrogea, arestat preventiv pentru agresiune sexuală şi coruperea sexuală a minorilor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Angajat ISU Dobrogea, arestat preventiv pentru agresiune sexuală şi coruperea sexuală a minorilor

Justiție 31 Mai 2021 / 10:09 1663 accesări

Tribunalul Militar Bucureşti a admis propunerea formulată de Parchetul Militar de arestare preventivă pentru 30 de zile a plutonierului adjutant Adrian Strătilă din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea pentru comiterea a două infracţiuni de agresiune sexuală, pentru racolarea minorilor în scopuri sexuale şi pentru coruperea sexuală a minorilor.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a transmis, duminică, faptul că bărbatul este încadrat din 2007 şi nu a avut nicio abatere de natură profesională.

"Bărbatul este angajatul ISU Constanţa din anul 2007, fiind încadrat ca şi comandant de echipaj şi şofer. Până acum, nu a avut niciodată abateri de natura profesională. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea al judeţului Constanţa nu admite şi nu încurajează astfel de comportamente, de care ne dezicem complet.

Instituţia noastră pune accent pe moralitate, disciplină şi respect faţă de oameni. La nivelul Inspectoratului s-a luat măsura suspendării raporturilor de muncă ale acestuia pentru 30 de zile, iar ulterior se va decide mai departe”, a anunţat ISU Dobrogea.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1428 secunde