Angajata Rompetrol Rafinare, rănită în accidentul de muncă, a murit la spital, în Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Angajata Rompetrol Rafinare, rănită în accidentul de muncă, a murit la spital, în Constanța

Eveniment 18 Mai 2023 / 19:14 876 accesări

​Femeia rănită în accidentul de săptămâna trecută de la instalația de polipropilenă de la platforma Petromidia a murit, joi, la spital.

Rompetrol Rafinarea anunțat acest lucru printr-un comunicat de presă.

În cursul acestei zile, starea de sănătate a angajatei Rompetrol Rafinare, internată în Spitalul Județean Constanța, s-a agravat semnificativ. În pofida eforturilor susținute depuse de personalul medical, evoluția afecțiunilor sale nu a fost compatibilă cu viața, potrivit medicilor care s-au ocupat de caz.

Compania își exprimă regretul profund pentru pierderea celor doi colegi răniți în incidentul de sâmbată, 13 mai 2023, în incinta rafinăriei Petromidia, în instalația de Polipropilenă (PP), secția de granulare.

Suntem alături de familiile îndoliate, cu toată compasiunea, și vom continua să le acordăm sprijinul necesar. Dumnezeu să-i odihnească în pace!

Rompetrol Rafinare este în contact permanent cu autoritățile competente care investighează incidentul, oferind tot suportul în vederea identificării cauzelor producerii acestuia.

În contextul anchetelor demarate și pentru evitarea creării unui impact negativ suplimentar asupra familiilor celor doi colegi și asupra tuturor angajaților Grupului, dar și pentru respectarea normelor legale, compania solicită tuturor părților implicate să dea dovadă de răbdare și întelegere, astfel încât să fie asigurată o corectă derulare a investigațiilor și finalizarea acestora, într-un timp cât mai scurt.

Rompetrol Rafinare a fost, este și va fi, în continuare, preocupată de adoptarea și supravegherea implementării tuturor normelor de securitate în muncă și a măsurilor de siguranță, astfel încât derularea activităților din cadrul rafinăriilor Petromidia și Vega să se desfășoare în condiții de siguranță.

Reamintim căo femeie şi un bărbat au căzut, sâmbătă, într-un bazin de azot la Rafinăria Petromidia Năvodari. Compania a precizat că accidentul a avut loc în timpul unor proceduri de rutină.Ştiri recomandate

12