Angajați ai Primăriei Constanța au fost testați pozitiv pentru coronavirus

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Angajați ai Primăriei Constanța au fost testați pozitiv pentru coronavirus Primăria restricționează activitatea cu publicul
Eveniment 20 Iunie 2020 / 16:48 1365 accesări 0 comentarii

Anunțul a fost făcut de primărie, prin intermediul paginii de Facebook. În cadrul postării, instituția a atașat email-urile și numerele de telefon ale direcțiilor cu care cetățenii ar putea lua contact, în următoarea perioadă.

De asemenea, precizează că spațiile în care angajații își desfășoară activitatea vor fi dezinfectate de două ori pe zi, dimineața și seara. „Accesul funcționarilor publici în sediile Primăriei municipiului Constanța se face cu respectarea tuturor normelor în vigoare: purtarea obligatorie a măștii în spațiile închise, termoscanarea și igienizarea mâinilor”.

"Primăria municipiului Constanța intensifică măsurile pentru prevenirea și combaterea răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus!

Având în vedere faptul că mai mulți funcționari publici din cadrul instituției au fost testați pozitiv pentru SARS-COV-2, se restricționează total activitățile cu publicul la sediile Primăriei municipiului Constanța.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1763 secunde