Antrenamente sistate la HC Dobrogea Sud Constanţa

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Handbal masculin

Antrenamente sistate la HC Dobrogea Sud Constanţa

Sport 16 Martie 2020 / 09:26 962 accesări

Pandemia de coronavirus a întrerupt întrecerile handbalistice din România, astfel că şi formaţia Handbal Club Dobrogea Sud Constanţa a fost nevoită să se conformeze situaţiei, întrerupând antrenamentele.

Într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului constănţean au fost anunţate măsurile adoptate de conducerea HCDS:

„În urma evenimentelor legate de pandemia de coronavirus, Consiliul de administrație al HC Dobrogea Sud a hotărât sistarea activității echipei de seniori, pentru ca toți jucătorii să poată pleca acasă.

Conducerea clubului le-a recomandat handbaliștilor ca, acolo unde vor merge, să respecte normele de igienă și siguranță și, pe cât posibil, să se izoleze la domiciliu.

Jucătorii vor fi anunțați de club când pot reveni la antrenamente.

Liga Zimbrilor, ca și celelalte competiții organizate de Federația Română de Handbal, Asociațiile Județene de Handbal și Asociația Municipală de Handbal București, sunt suspendate până la data de 31 martie.

Nu s-a luat, deocamdată, nicio decizie în privința turneului Final Four al Cupei României, programat inițial în weekend-ul 4-5 aprilie, la Constanța”.12