Antrenamentele la Academia Farul, suspendate pentru o săptămână

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Antrenamentele la Academia Farul, suspendate pentru o săptămână
Sport 08 Iunie 2018 / 17:19 1943 accesări 5 comentarii

Academia de Fotbal Farul Constanţa a anunţat prin intermediul unui comunicat de presă suspendarea antrenamentelor grupelor de copii şi juniori începând de vineri, 8 iunie, din cauza plecărilor mai multor antrenori, Marius Axinciuc, Claudiu Moraru, Daniel Ochia, Marius Soare, Bogdan Ciocănel și Răzvan Drăgan, la nou înfiinţatul Centru de copii şi juniori de la SSC Farul Constanţa.

„În urma celor petrecute în această săptămână şi a plecărilor mai multor antrenori către SSC Farul, Academia Farul anunță pe această cale ca începând cu data de 8 iunie 2018 va suspenda pe o perioada de săptămână antrenamentele la toate categoriile de vârstă. Academia Farul se află în plina reorganizare şi săptămâna viitoare își va anunță noul staff. #HaiFarul!”, se arată în comunicatul Academiei Farul.

Citeşte şi

Se înființează Centrul de copii și juniori la SSC Farul

Loading...

5 comentarii

Sampe 21:46:40 / 08 Iunie 2018
Chirita, Many si Dumitrescu

Cum dracu sa mai duca lumea copii la Academia Farul? Dupa ce Bogdan Chirita este acuzat ca a sustras fonduri din banii primiti de la CJC, de la parinti sau sponsori acum au mai aparut inca 2 "oameni de bine"!!! Daca Dumitrescu nu este atat de cunoscut celebrul tigan Many din Piata Chiliei (care a tepuit statul roman cu zeci de miliarde prin afacerile cu fier vechi) este unul si acelasi cu cel care a bagat in faliment echipa de baschet Farul. Brigada diverse in actiune! Sper sa nu mai aveti de furat pungasilor!

suporteri 08:34:17 / 09 Iunie 2018
bravo academia farul

F bine a-ti facut ca a-ti reusit sa scapati de acesti perversi de antrenori , de oameni, care au plecat de la Academia Farul..numai mincinosi si imbarligatori,si cu doua fete, in frunte cu no name Moraru si Ciocanel. De Dragan ce sa mai spunem ca este CEL MAI MARE MINCINOS AL PLANETEI, ESTE BOLNAV SA MINTA, ..il cunosc din liceu Reorganizati-va CU OAMENI COMPETENTI, si lasati prostii si dobitocii sa comenteze , cum este cel de sus , care nu stie ce vorbeste. Pe Drăgan îl cunosc din liceu..CEL MAI MARE MINCINOS AL CONSTANTEI...NU SE VA NASTE ALTUL CA EL...ASA EXPERIENTA ARE LA MINTIT ACEST INDIVID.................. MORARU??noroc cu taica-su.ca altfel...... Soare???nu a auzit nimeni de acest individ...Ciocănel.la fel...și restul Restul.....e can-can.....BINE CA AU PLECAT, ...ca nu faci performante cu curvele,

Profesor 13:15:23 / 09 Iunie 2018
Pentru suporteri

Scrieti corect, va faceti de ras - "ati". Cine ajunge sa-l cunoasca pe Chirita ,"fuge ca dracul de tamaie" O javra de om care si-a dorit, foarte mult, o functie, in fotbal. A vrut mai intai la AJF, nu a reusit , apoi prin pupincurescu CJC Dragomir a ajuns la asa zisa Academie. Credeti ca antrenorii au plecat de bine?????

Parinte 13:42:41 / 09 Iunie 2018
Antrenori???

Din contră că acești zisi antrenori au plecat de bine....Chiriță a fost băiat bun cu ei....și asta confirma si antrenorii ...dar de bun ce a fost .a fost trădat de javrele astea. de oameni perverși.care le-a dat o pâine să mănânce..că altfel nu-i cunoștea nimeni..in fotbal.pe antrenorii ăștia no name Să-i mulțumească lui CARALI DORU..că a învățat putina meserie de la el..altfel nici o șansă nu aveau Asta de sus învață să scrii"pupincuristul..nu ""pupincurescu""prostule...vb de altii

Popescu 12:01:26 / 22 Iunie 2018
Chirita

Daca nu avea sprijinul PSD-ului , nu ar fi reusit nimic, acest neica nimeni! Sa nu pateasca Chirita ca Dragnea. Noada, nu se lasa, stimate parinte!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2239 secunde