Antrenorul Adrian Matei şi-a reziliat contractul cu formaţia Unirea Tărlungeni

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Antrenorul Adrian Matei şi-a reziliat contractul cu formaţia Unirea Tărlungeni

29 Decembrie 2016 / 22:55 1124 accesări

Antrenorul Adrian Matei şi-a reziliat, joi, contractul cu formaţia Unirea Tărlungeni, aflată pe locul 17 în Liga a 2-a, iar clubul e la un pas de desfiinţare, notează site-ul Liga2.ro.

Adrian Matei (48 ani) a fost numit la Unirea Tărlungeni în locul lui Laurenţiu Tudor la începutul lunii noiembrie, după desfăşurarea etapei a 14-a a ligii secunde. Tehnicianul nu a reuşit să redreseze situaţia dificilă a echipei, în cele cinci jocuri cumulând doar un singur punct, cu Chindia Târgovişte (1-1). Cele patru înfrângeri au fost înregistrate cu ASU Poli (2-0), CS Baloteşti (3-1), CSM Râmnicu Vâlcea (1-0) şi Foresta Suceava (4-1).

În ultima etapă din acest an, în meciul de pe teren propriu cu Dacia Unirea Brăila, conducerea clubului Unirea Tărlungeni a preferat să anunţe Federaţia Română de Fotbal că nu poate organiza partida, astfel că aceasta a fost pierdută la ”masa verde” cu 3-0.

”Ieri (n.r. - miercuri) am reziliat de comun acord contractul cu FC Unirea Tărlungeni. Nu ştiu în ce direcţie se vor îndrepta cei care ţin frâiele la club, adică dacă vor continua sau nu. Eu am vrut să reziliem pentru că mi s-a părut că lucrurile nu sunt într-o direcţie aşa cum îmi doresc eu, bună. Nu avea rost să mai continuăm. Gheorghe Şerban a ţinut echipa cu bani, în timp ce primăria nu ne-a ajutat deloc, cu toate că trebuia să ne ajute, fiindcă echipa este de tradiţie acolo

Vreo 12 jucători sau chiar mai mulţi şi-au reziliat contractele de comun acord cu clubul. De regulă, dacă reziliezi contracte cu jucătorii, trebuie să aduci alţii. Când îi aduci?”, a spus Adrian Matei, pentru Liga2.ro, după despărţirea de Unirea Tărlungeni.

Gruparea braşoveană joacă din vară în Ilfov, la Ştefăneştii de Jos. Unirea Tărlungeni a încheiat prima parte a sezonului Ligii a 2-a pe locul 17 din 18, poziţie retrogradabilă, cu 11 puncte, la o distanţă de 6 puncte în spatele celor de la ASU Politehnica Timişoara, prima echipă care s-ar salva.

Zece cluburi din Liga 2 şi-au schimbat în acest sezon, în 21 de etape, antrenorii principali, unele dintre ele chiar de mai multe ori: Foresta Suceava, Luceafărul Oradea (2), Şoimii Pâncota, Metalul Reşiţa (antrenorul principal a rămas ca secund), FC Academica Clinceni, ACS Berceni, UTA Bătrâna Doamnă, Unirea Tărlungeni (2), CSM Râmnicu Vâlcea şi CS Baloteşti.

În acest sezon de Liga 2, Şoimii Pâncota a fost exclusă, iar ACS Berceni s-a retras, în timp ce în această iarnă şanse mari să se desfiinţeze au echipele CSM Râmnicu Vâlcea şi Unirea Tărlungeni. În această situaţie, ar mai rămâne un singur loc retrogradabil, din cinci câte erau iniţial.12
Pagina a fost generata in 0.1789 secunde