Antrenorul Cosmin Contra a fost demis de la Alcorcon

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Antrenorul Cosmin Contra a fost demis de la Alcorcon

12 Octombrie 2016 / 22:05 1176 accesări

Antrenorul Cosmin Contra a fost demis, miercuri, de pe banca tehnică a celor de la Alcorcon, formaţie care activează în liga a doua din Spania. Decizia a venit la o zi după ce Alcorcon s-a calificat în şaisprezecimile de finală ale Cupei Regelui Spaniei.

"AD Alcorcon a decis rezilierea contractului cu antrenorul Cosmin Contra. Clubul nostru îi mulţumeşte lui Cosmin Contra pentru activitatea avută la echipă", se arată într-un scurt comunicat de presă emis de clubul spaniol.

Contra o lasă pe Alcorcon pe locul 20 din 22 posibile în clasamentul din Segunda Division, cu nouă puncte acumulate în primele nouă etape - două victorii, trei egaluri şi patru înfrângeri. În schimb, Alcorcon a trecut de primele două runde în Cupa Regelui Spaniei, după două victorii obţinute cu 1-0 împotriva celor de la Getafe, respectiv Elche.

Cosmin Contra, în vârstă de 40 de ani, a fost numit antrenor al echipei Alcorcon în iunie. Anterior, el a mai pregătit formaţiile Politehnica Timişoara, Fuenlabrada, Petrolul Ploieşti, Getafe şi Guangzhou R&F.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1825 secunde