Antrenorul formaţiei din Turnu Măgurele, luat de trupele speciale

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga a 2-a Antrenorul formaţiei din Turnu Măgurele, luat de trupele speciale
Sport 13 Noiembrie 2019 / 18:14 416 accesări 0 comentarii
Marius Baciu a devenit antrenorul echipei din Turnu Măgurele la 23 octombrie (sursa foto: Facebook FC Turris Turnu Măgurele)

Marius Baciu a devenit antrenorul echipei din Turnu Măgurele la 23 octombrie (sursa foto: Facebook FC Turris Turnu Măgurele)

La finalul meciului de miercuri dintre echipele Sportul Snagov şi Oltul Turris Turnu Măgurele, scor 2-3, din etapa a 17-a a Ligii a 2-a la fotbal, antrenorul formaţiei din Turnu Măgurele, Marius Baciu, a fost ridicat de trupele speciale. În partida de miercuri, Turris s-a impus cu scorul de 3-2, revenind de la 0-2 în repriza a doua. Clubul Turris este patronat de fiul lui Liviu Dragnea, Valentin Dragnea. Marius Baciu este antrenorul echipei din Turnu Măgurele din 25 octombrie.

Dosarul pentru infracţiuni economice care îl vizează pe Marius Baciu este instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Conform www.gsp.ro, Federaţia Română de Fotbal, prin Departamentul de Integritate, ar fi avut informaţii că Marius Baciu joacă frecvent şi pe sume mari la pariuri şi ar fi sesizat autorităţile, nefiind exclusă implicarea într-o reţea mai amplă de trucare de meciuri pentru pariuri.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2107 secunde