Antrenorul lui Arsenal, suspendat patru meciuri şi amendat cu 25.000 de lire sterline

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Antrenorul lui Arsenal, suspendat patru meciuri şi amendat cu 25.000 de lire sterline

27 Ianuarie 2017 / 21:47 571 accesări
Arsene Wenger

Arsene Wenger

Antrenorul echipei Arsenal, Arsene Wenger, a fost suspendat, vineri, patru jocuri şi amendat cu 25.000 de lire sterline (29.000 de euro), pentru că a bruscat unul dintre arbitri, la un meci din campionatul Angliei.

Incidentul a avut loc în prelungirile partidei Arsenal - Burnley, scor 2-1, disputată sâmbătă, în runda a 22-a din Premier League, după ce Wenger a fost eliminat pentru proteste. Ajuns pe tunelul dinspre vestiare, antrenorul francez a continuat să protesteze, apoi l-a ofensat şi l-a îmbrâncit pe cel de-al patrulea arbitru, Anthony Taylor, care încerca să îl calmeze.

Drept urmare, Arsene Wenger va rata, printre altele, înfruntarea cu Chelsea, programată sâmbătă, 4 februarie, echipă cu care Arsenal se află în luptă directă pentru câştigarea campionatului. Chelsea este lider, cu 55 de puncte, iar Arsenal ocupă poziţia secundă, cu 47 de puncte.

Wenger va mai absenta la meciul cu Southampton, din Cupa Angliei, precum şi la confruntările cu Watford şi Hull City din campionat.

Tehnicianul, în vârstă de 67 de ani, a mărturisit, la finalul meciului cu Burnley, că îi pare rău pentru ce a făcut.

"Trebuia să tac şi să plec acasă. Şi îmi cer scuze! Nu am făcut ceva rău, am spus ceva ce se aude zilnic pe fiecare teren de fotbal. În nouă cazuri din 10 nu eşti trimis în tribune pentru acest lucru, dar ar fi trebuit să îmi văd de treabă", a declarat Wenger, conform Goal.

Taguri articol


12