Anunț important de la SPIT, despre plata amenzilor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Anunț important de la SPIT, despre plata amenzilor

Administrație 21 Decembrie 2018 / 16:23 2344 accesări

Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța amintește contribuabililor că plata amenzilor contravenționale se realizează doar în baza procesului verbal de constatare a contravenției și a dovezii de comunicare a acestuia (proces verbal de comunicare, plic poștal sau alte dovezi). Potrivit art. 16 din O.G. nr. 2/2001 privind regimul juridic al contravențiilor, persoanele pot achita jumătate din minimul amenzii în termen de 15 zile de la data înmânării/comunicării procesului verbal.

Modalitățile de plată online sunt următoarele: pe www.spit-ct.ro, accesând link-ul https://etax.spit-ct.ro/AmenziOnline, fără autentificare, pe www.ghiseul.ro, accesând link-ul https://www.ghiseul.ro/ghiseul/public/amenzi, fără autentificare, utilizând aplicația e-Tax Mobile SPIT Constanța pe telefoanele mobile, cu autentificare.

De asemenea, aceste sume pot fi achitate prin următoarele metode: numerar la staţiile OMV-Petrom, magazinele Inmedio (prin serviciul Westaco Express), la agenţiile băncii Garanti Bank și la oficiile Poșta Română din municipiul Constanța, numerar sau prin intermediul cardului bancar la orice agenție fiscală a SPIT.12
Pagina a fost generata in 0.1687 secunde