Anunț important pentru toți pensionarii! Merg gratis cu RATC

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Anunț important pentru toți pensionarii! Merg gratis cu RATC
Administrație 08 August 2018 / 17:49 1475 accesări 4 comentarii

Odată cu creșterea valorii punctului de pensie cu 10%, Consiliul Local al Municipiului Constanța a majorat la 1.600 lei plafonul de acordare de facilități la transportul public de călători, pentru categoriile de persoane beneficiare. Permisul de călătorie gratuit pentru anul 2018, poate fi obținut de la sediul S.P.A.S. Constanța din str. Unirii nr. 103. Amintim că, odată cu aceste modificări, s-au schimbat și regulile de acordare a tichetelor sociale prin programul „Respect”. Începând cu data de 1 august, toți pensionarii sau beneficiarii de indemnizații speciale care primesc în mână cel mult 1.400 de lei, sunt incluși în programul „RESPECT”. Amintim că, prin programul „Respect”, se acordă câte patru bonuri de masă a câte 10 lei pentru pensionarii cu venituri mici și persoanele asistate social. Beneficiarii intră în posesia tichetelor de opt ori pe an, în lunile februarie, aprilie, mai, iunie, august, octombrie, noiembrie și decembrie.

Taguri articol
Loading...

4 comentarii

Panseluta 18:41:04 / 08 August 2018
Gratuitate contra vot

Nu am nimic cu pensionarii ci doar cu administratia acestui oras ... intrebarea este: de ce un angajat cu salariul minim nu are gratuitate pe RATC, in timp ce un pensionar cu 1600 lei are? cheltuielile unei persoane active in campul muncii sunt infinit mai mari fata de cele ale pensionarilor,chiar daca cei din urma dau foarte multi bani pe medicamente ... deci care este logica acestei gratuitati, in afara faptului ca (si) astfel se cumpara voturile pentru viitoarele alegeri?

Pensionaru 20:49:48 / 08 August 2018
abonament

Gratuitati la pensionari sa le anuleze,,sa dea la copii care merg la scoala.

MEDIC 20:53:05 / 08 August 2018
Pentru Panseluta

Stimata panseluta ai dreptate .. logica consta in VOTURI ptr. gasca de politicieni nenorociti care au distrus orasul vostru de la malul marii negre ..asa zisul oras constanta a ramas exact k in anii 90 " ..e jale si prapad ..orasul este controlat de interlopi / bisnitari de tigari bine organizati cu sprijinul logistic si nu numai al politiei locale ..jandarmerie politicieni etc. ...vezi cum arata brasovul ..clujul ..bucurestiul ..iasul ..oradea ..alba iulia ..sibilul ..timisoara etc. asistatii sociali concret tiganii si turcimea care vand tigari primesc si bani nu de la primarie ci de la noi romanii care muncim ..hoiturile din complexul HC ..se lafaie pe sudoarea noastra ... evitati acest oras pe cat puteti la fel cum au facut toti investitori straini si romani ..

Constantean 21:34:47 / 08 August 2018
Investiții, nu pomeni electorale

Numai cei cu venituri mai mici decât salariul minim pe economie ar trebui sa aibă transportul subvenționat. Când vor mai fi renovate teatrele de vară ale Constanței dacă toți banii disponibili se duc pe pomeni?

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2018 secunde