Anunțul făcut de ministrul Muncii: Care angajați vor avea salarii mai mici

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Anunțul făcut de ministrul Muncii: Care angajați vor avea salarii mai mici
Social 01 Februarie 2018 / 18:29 1428 accesări 1 comentariu

Februarie este luna în care se încasează primele salarii modificate, aşa cum prevede legea salarizării. În timp ce unii bugetari se vor bucura de lefuri mai mari, există şi angajaţi ai statului care vor primi salarii mai mici. Olguța Vasilescu, ministrul Muncii, a venit cu clarificări în privința noilor modificări privind salariile. ”Președintele României va avea salariul tăiat pe legea salarizării, la fel și miniștri, alți demnitari și directori de instituții cu salarii foarte mari. (...) Noi am vrut să creștem salariile mici, adică la aproximativ 60% dintre bugetari. Vom face asta etapizat, până în anul 2022. Președintelui i s-a tăiat salariul cu 40%, dar nu doar lui. Și mie mi s-a tăiat salariul, la fel și altor miniștri. Toți bugetarii vor avea o creștere pe brut la 25% de la 1 ianuarie 2018, echivalentul de 4% net.”, a delcarat Olguța Vasilescu, pentru Antena 3.

În ceea ce privește salariile din Educație, ministrul Muncii a spus că vor fi creșteri la 20%. La fel vor fi creșteri și la salariile medicilor.

Taguri articol
Loading...
loading...

1 comentariu

cetatean 08:04:58 / 02 Februarie 2018
Salarizare

Legea salarizarii= O MARE PACALAEALA!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2503 secunde