Apa revine în jurul orei 12.00 în cartierele avariate din Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Apa revine în jurul orei 12.00 în cartierele avariate din Constanța

Social 14 Septembrie 2022 / 08:39 734 accesări

Aseară, în jurul orei 20.30, magistrala de alimentare de la stația de tratare și pompare Palas, conducta cu diametrul de 800 mm, a suferit o avarie în zona intersecției bulevardului Aurel Vlaicu cu strada Vârful cu Dor din municipiul Constanța. Având în vedere diametrul mare al conductei, presiunea și implicit volumul mare de apă, pentru remedierea avariei, echipele RAJA au fost nevoite să sisteze furnizarea apei potabile, pe tronsonul avariat.

În urma decopertării magistralei avariate, echipele de intervenție au constatat necesitatea înlocuirii unui tronson. Săpăturile au fost mult îngreunate deoarece conducta este ancorată în zonă într-un masiv de beton.

În continuare, până în jurul orei 12,00, abonații din municipiul Constanța, cartierele CET, Anda, Viile Noi, Km 4-5, Km 5 nu vor avea apă la robinete.

Pentru abonații din Cumpăna, Agigea, Lazu și Eforie Nord, se va relua alimentarea cu apă la presiuni scăzute, în intervalul orar 06.00-09.00 dimineața, urmând ca apa să fie oprită din nou până în jurul prânzului când va fi finalizată lucrarea. Reluarea furnizării de apă în această dimineață, pentru cele 4 localități, este posibilă urmare a acumulării unei rezerve de apă în complexul Bifurcație Cumpăna pe timpul nopții.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2736 secunde