Apele Române Dobrogea-Litoral: 300 de sectoare de plajă igienizate au fost predate operatorilor privaţi

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Apele Române Dobrogea-Litoral: 300 de sectoare de plajă igienizate au fost predate operatorilor privaţi

Administrație 30 Aprilie 2021 / 21:04 542 accesări
Foto: Apele Române Dobrogea-Litoral

Foto: Apele Române Dobrogea-Litoral

Apele Române Dobrogea-Litoral a predat operatorilor 300 de sectoare de plajă pe care a efectuat timp de mai mult de două luni o serie de operaţiuni de colectare a deşeurilor, lucrări de nivelare şi afânare, precum şi de curăţare a liniei ţărmului de alge.

"De mâine, începe sezonul estival. 300 de sectoare de plaje au fost predate operatorilor de către Apele Române Dobrogea-Litoral în urmă cu mai bine de două săptămâni.

Timp de mai bine de două luni, colegii de la Apele Române Dobrogea-Litoral au efectuat în acest zone mai multe operaţiuni specifice de colectare a deşeurilor, lucrări de nivelare şi afânare, precum şi de curăţare a liniei ţărmului de alge. Rezultatele sunt semnificative: 300 de tone de deşeuri de pe întregul litoral românesc; 2.000 de tone de nisip care a fost reintegrat în profilul plajei şi depus în zonele deficitare", notează compania pe pagina sa de Facebook.

Porţiunile de plajă se regăsesc pe trei tronsoane: Tronsonul 1 - Corbu - Năvodari - Constanţa, Tronsonul 2 - Agigea - Eforie Nord - Eforie Sud - Tuzla - Costineşti şi Tronsonul 3 - 23 August - Olimp - Neptun - Jupiter - Venus - Saturn - Mangalia - 2 Mai - Vama Veche.

"Pe suprafeţele necontractate, operaţiunile de pregătire a plajelor vor continua", dă asigurări Apele Române Dobrogea-Litoral.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1591 secunde