Aproape 1.000 de ghiozdane, confiscate în Portul Constanţa Sud Agigea

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Aproape 1.000 de ghiozdane, confiscate în Portul Constanţa Sud Agigea

Eveniment 30 Iulie 2018 / 17:54 305 accesări

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali au descoperit, într-un container sosit în Portul Constanţa Sud Agigea din China, rechizite școlare în valoare de aproximativ 124.000 lei, susceptibile de a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală a unor mărci cunoscute.

La sfârșitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au participat la controlul amănunțit efectuat în baza analizei de risc, de către lucrătorii vamali, la un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială de pe raza județului Prahova. Administratorul societăţii comerciale în cauză este un cetăţean chinez, în vârstă de 24 de ani, cu reședința în municipiul București. În urma controlului, au fost descoperite 900 de ghiozdane, susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală a unor mărci cunoscute.

Bunurile, în valoare de 124.200 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.12
Pagina a fost generata in 0.1939 secunde