Aproximativ 150 de tone de deşeuri de tip şpan, descoperite la frontiera Vama Veche

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Aproximativ 150 de tone de deşeuri de tip şpan, descoperite la frontiera Vama Veche

Eveniment 14 Mai 2021 / 15:57 623 accesări

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche, împreună cu lucrători din cadrul Gărzii de Mediu Constanța, au descoperit, în cinci autocamioane sosite din Bulgaria, aproximativ 150 de tone de deșeuri tip şpan neconforme.

În data de 14.05.2021, la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, judeţul Constanţa, s-au prezentat, pe sensul de intrare în ţară, cinci automarfare, încărcate cu deșeuri metalice din Bulgaria, pentru o societate din județul Sălaj.

Deoarece poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii din cadrul Gărzii de Mediu Constanța au avut suspiciuni privind documentele de însoţiere a mărfii, aceştia au efectuat un control amănunţit al mijloacelor de transport.

Astfel, s-a stabilit că mărfurile transportate, aproximativ 150 de tone de deşeuri de tip şpan, sunt neconforme, fapt pentru care lucrătorii Comisariatului Judeţean Constanţa al Gărzii de Mediu au dispus nepermiterea intrării pe teritoriul României a automarfarelor, fiind întorse pe teritoriul Bulgariei.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2252 secunde