Arbitri din Letonia, Belgia și Franța pentru CFR, FCSB și U. Craiova

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal internațional

Arbitri din Letonia, Belgia și Franța pentru CFR, FCSB și U. Craiova

Sport 12 August 2019 / 16:05 297 accesări
Arbitrul Radu Petrescu va conduce la centru partida Şahtior Soligorsk - AC Torino, din UEFA Europa League

Arbitrul Radu Petrescu va conduce la centru partida Şahtior Soligorsk - AC Torino, din UEFA Europa League

UEFA a stabilit brigăzile de arbitri care vor oficia la partidele din manșa secundă a turului al treilea preliminar din UEFA Champions League și UEFA Europa League.

Arbitrul leton Andris Treimanis va conduce la centru meciul Celtic Glasgow - CFR Cluj, programat marţi seară, de la ora 21.45 (în direct la Digi Sport 1 și Look Sport), în Liga Campionilor. Treimanis va fi ajutat de Haralds Gudermanis şi Aleksejs Spasjonnikovs, iar rezervă va fi Aleksandrs Golubevs. În manșa tur, scorul a fost egal, 1-1.

În UEFA Europa League, în partidele programate joi, 15 august, FCSB și Universitatea Craiova vor fi arbitrate de cavaleri ai fluierului din Belgia, respectiv Franța.

MLADA BOLESLAV - FCSB (joi, 15 august, ora 20.00, în direct la Pro TV). Brigadă din Belgia: Jonathan Lardot - Florian Lemaire și Romain Devillers, rezervă: Nathan Verboomen. În tur, scorul a fost egal, 0-0.

AEK ATENA - UNIVERSITATEA CRAIOVA (joi, 15 august, ora 21.00): Brigadă din Franţa: Jerome Brisard - Benjamin Pages și Francois Boudikian, rezervă: Johan Hamel. În tur, la Craiova, AEK s-a impus cu scorul de 2-0.

Tot în manșa secundă a turului al treilea preliminar din UEFA Europa League, arbitrul Radu Petrescu va conduce la centru meciul dintre Şahtior Soligorsk și AC Torino, care se va disputa joi, 15 august, de la ora 20.00. Petrescu va fi ajutat de asistenţii Radu Ghinguleac şi Mircea Grigoriu. Arbitru de rezervă va fi Marcel Bîrsan. În tur, AC Torino a câștigat cu scorul de 5-0.12
Declarația pe proprie răspundere
Pagina a fost generata in 0.1954 secunde