Arbitri din Spania, Irlanda de Nord şi Slovacia pentru echipele româneşti în UEL

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / UEFA Europa League, turul al doilea preliminar

Arbitri din Spania, Irlanda de Nord şi Slovacia pentru echipele româneşti în UEL

Sport 30 Iulie 2019 / 11:52 1303 accesări
Viitorul va avea cea mai grea misiune

Viitorul va avea cea mai grea misiune

Partidele pe care formaţiile din România le vor disputa joi, 1 august, în manşa secundă a turului al doilea preliminar din UEFA Europa League, vor fi arbitrate de brigăzi din Spania, Irlanda de Nord şi Slovacia.

Întâlnirea dintre FC Viitorul Constanţa şi KAA Gent, care va avea loc la ora 18.00 (în direct la TVR 1), va fi condusă de o brigadă din Spania, cu José Luis Munuera Montero la centru, ajutat de Iñigo Prieto López De Cerain şi Alfonso Baena Espejo. Rezervă va fi Mario Melero Lopez. În manşa tur, KAA Gent s-a impus cu scorul de 6-3.

Meciul Universitatea Craiova şi Honved Budapesta, programat de la ora 19.15 (în direct la Digi Sport 1 şi Look Sport), din Bănie, va fi arbitrat de nord-irlandezul Arnold Hunter, ajutat de Gareth Eakin şi Georgios Argyropoulos. Rezervă va fi Jamie Robert Robinson. În tur, scorul a fost egal, 0-0.

Partida dintre FCSB şi Alashkert Erevan, care va începe la ora 21.30 (în direct la Pro TV), va fi condusă de slovacul Peter Kralović, de la Giurgiu, ajutat de asistenţii Jan Pozor şi Erik Weiss. Rezervă va fi Pavel Ochotnicky. În tur, FCSB a câştigat cu scorul de 3-0.12
Declarația pe proprie răspundere
Pagina a fost generata in 0.1404 secunde