Arbitrul Ovidiu Haţegan, în lacrimi la finalul meciului Germania - Olanda

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal Arbitrul Ovidiu Haţegan, în lacrimi la finalul meciului Germania - Olanda
Sport 20 Noiembrie 2018 / 14:49 404 accesări 0 comentarii

Partida dintre reprezentativele de fotbal ale Germaniei și Olandei, scor 2-2, care a avut loc luni seară, în UEFA Nations League, a avut parte de un moment cu totul special la finalul jocului. Arbitrul Ovidiu Haţegan a izbucnit în lacrimi după ultimul fluier, motivul fiind unul tragic. În pauza întâlnirii el a fost anunțat de decesul mamei sale, consemnat luni, dar a dus meciul până la capăt, arbitrând foarte bine, la final fiind consolat de fundașul olandez Virgil van Dijk. „Acest om era distrus, avea lacrimi în ochi, din cauza faptului că tocmai îşi pierduse mama. Mi-am dorit să-l încurajez, i-am transmis forţă şi i-am spus că a condus bine meciul. Este un lucru mic, dar sper să-l ajute”, a declarat Van Dijk, autorul golului egalizator care a permis Olandei să obțină calificarea în semifinalele UEFA Nations League.

Tot în partida de la Gelsenkirchen, Thomas Müller a jucat meciul cu numărul 100 pentru naţionala Germaniei, atacantul fiind introdus în joc în minutul 67 al duelului cu Olanda. în vârstă de 29 de ani, Thomas Müller a debutat în naţionala Germaniai în 2010, într-un joc amical cu Argentina. În cele 100 de partide, Thomas Müller a marcat 38 de goluri. „O sută este o cifră importantă, dar în acest moment mă gândesc mai mult la fotbal decât la statistici”, a spus internaționalul german.

Întâlnirea Germania - Olanda a fost condusă la centru de Ovidiu Haţegan, ajutat de asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, iar arbitri adiţionali au fost Radu Petrescu şi Sebastian Colţescu. Al patrulea oficial a fost Radu Ghinguleac.

Taguri articol


Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2141 secunde