Arca lui Noe! 3000 de marinari au fost izolaţi pe un portavion pentru că erau infectaţi cu noul coronavirus

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Arca lui Noe! 3000 de marinari au fost izolaţi pe un portavion pentru că erau infectaţi cu noul coronavirus
Externe 02 Aprilie 2020 / 13:34 1367 accesări
Arca lui Noe, marinari, coronavirus

Arca lui Noe, marinari, coronavirus

proape 3.000 de marinari au fost izolaţi la bordul unui transportator de aeronave din SUA din cauză că au fost infectaţi cu noul coronaviurs.

Totuşi, aceştia au primit o veste bună. ConformGlobal News, marinarii vor fi lăsaţi să plece de pe aeronavă vineri, au declarat oficialii Marinei.
Thomas Modly, secretarul naţional, a spus că aceştia o parte din ei vor fi repartizaţi în hoteluri, în zilele următoare, iar cealaltă va rămâne în navă pentru a asigura suportul medical şi securitatea pe timpul pandemiei de coronavirus.
„Nu putem şi nu vom lăsa să plece toţi marinarii de pe navă” Oficialii vor trimite cât mai mulţi marinari de pe navă, păstrând în continuare siguranţa. Aproape 1000 au mers pe teren, iar acest număr o să crească până la 2700, în câteva zile.Nu suntem în război. Marinarii nu trebuie să moară. Dacă nu acţionăm acum, nu reuşim să avem grijă corect de cel mai de încredere marinarii noştri" , a spus Modly reporterilor, în cadrul unei conferinţe la Pentagon.
5.119 persoane din Statele Unite au murit din cauza COVID-19, conform unui nou bilanţ al Universităţii Johns Hopkins dat publicităţii miercuri noaptea, citat de Xinhua. La nivel mondial au fost înregistrate peste 937.170 cazuri de infectare şi 47.235 de decese, potrivit aceleiaşi surse.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1315 secunde