Arena Națională, motiv de dispută între președintele FRF și primarul interimar al Capitalei

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Arena Națională, motiv de dispută între președintele FRF și primarul interimar al Capitalei

29 Februarie 2016 / 15:25 1640 accesări

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, l-a somat public pe Răzvan Sava, primarul interimar al Bucureştiului, să deschidă Arena Naţională pentru meciurile echipei naţionale, în caz contrar federaţia urmând să mute cartierul general al reprezentativei la Cluj.

Într-o conferinţă de presă susţinută la sediul FRF, Burleanu a declarat că a trimis o scrisoare deschisă Consiliului General al Primăriei Capitalei prin care a cerut o asumare în comun a răspunderii pentru deschiderea stadionului, însă "lucrurile se mişcă foarte greu".

"Îi solicit public, încă o dată, primarului interimar să-și asume răspunderea alături de FRF pentru redeschiderea Arenei Naționale. Redeschiderea stadionului are o miză națională, dar se pare că primarul interimar al Capitelei nu înțelege acest lucru. Ne holbăm la Arena Națională ca la drobul de sare din povestea lui Creangă. Dacă vreți ca lumea să-și amintească de dumnevoastră nu mai pierdeți timpul cu afișe electorale, ci luați decizii! Ceea ce face astăzi primarul nu este management, ci populism. Adresez public Primăriei Capitalei rugămintea de a lăsa stadionul în administrarea FRF. Îi transmitem un ultimatum: așteptăm până la mâine la prânz decizia Primăriei Capitalei. Dacă până mâine la prânz nu primim un răspuns, mergem la Cluj și transformăm Clujul în capitala fotbalului românesc", a spus preşedintele FRF.12