Arestat pentru că ar fi plănuit un atac pentru ajunul Anului Nou, în Franța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Arestat pentru că ar fi plănuit un atac pentru ajunul Anului Nou, în Franța
Externe 28 Decembrie 2016 / 15:36 277 accesări 0 comentarii

Un individ suspectat că ar fi plănuit un atac care ar fi urmat să aibă loc în ajun de Anul Nou a fost arestat în sud-vestul Franței, a declarat, miercuri, o sursă din cadrul poliției. Bărbatul arestat la Cugnaux, la vest de Toulouse, este cunoscut serviciilor de poliție și suspectat că voia să comită un atac pe data de 31 decembrie, a mai subliniat sursa. Alte două persoane, una dintre ele fiind suspectată că a plănuit un atac asupra poliției, au fost arestate în cursul altui raid, efectuat în sud-vestul Franței, în Toulouse, potrivit aceleeași surse. O sursă judiciară a confirmat, de asemenea, arestările și a spus că acestea au avut loc marți și au vizat două cazuri separate.

În Franța, Marea Britanie și Germania, care au fost vizate de atacuri ale militanților islamiști, poliția și-a intensificat prezența în zonele turistice din marile orașe și în alte regiuni foarte populate, în urma atentatului de la târgul de Crăciun din Berlin.

Taguri articol
Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.2978 secunde