Arhiepiscopia Tomisului: Amenzile date IPS Teodosie sunt ilegale

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Arhiepiscopia Tomisului: Amenzile date IPS Teodosie sunt ilegale

Eveniment 24 Ianuarie 2022 / 18:39 548 accesări

Arhiepiscopia Tomisului a transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că amenzile care i-au fost date arhiepiscopului Teodosie sunt ilegale, ele fiind aplicate înaintea aducerii la cunoştinţă a deciziei de carantinare.

Din surse oficiale, vă informăm că decizia de carantinare a IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, de către DSP București a sosit în mail-ul personal al IPS în jurul orei 13.00.
Aceasta i-a fost adusă la cunoștință în jurul orei 15.00, în cadrul unui eveniment la care IPS participa.
În măsura în care amenzile date IPS Teodosie sunt reale, căci până acum nu ni s-a comunicat nimic oficial, considerăm că acestea sunt ilegale, fiind date înaintea aducerii la cunoștință a deciziei de carantinare.
Ca atare, vor fi contestate.
E absurd să fii amendat fără să fii vinovat.

Luni, Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a fost amendat de trei ori de poliţişti, cu câte 1.000 de lei, la intervale diferite de timp, pentru că, potrivit IPJ Constanţa, "pe numele său este instituită măsura carantinării la domiciliu pentru perioada în curs", după ce a oficiat o slujbă religioasă în Catedrala arhiepiscopală, a participat la un eveniment în aer liber cu prilejulZilei Unirii Principatelor Româneşia fost prezent la o conferinţă desfăşurată la Centrul Eparhial Tomis.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1467 secunde