Armata siriană susține că a doborât un avion israelian de vânătoare

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Armata siriană susține că a doborât un avion israelian de vânătoare

Externe 17 Martie 2017 / 11:49 445 accesări

Armata siriană a anunțat, vineri, că a doborât un avion de vânătoare israelian care ar fi efectuat raiduri în cursul nopții pe peritoriul Siriei, relatează site-ul cotidianului Le Figaro.

"Forțele noastre aeriene au doborât un aparat, au lovit un altul și au determinat altele să se îndepărteze", a anunțat armata într-un comunicat publicat de agenția de stat Sana.

Anterior, în cursul aceleiași dimineți, armata siriană a anunțat că patru avioane israeliene de vânătoare au vizat în cursul nopții un "obiectiv militar" în apropiere de orașul sirian Palmira.

Armata siriană a mai transmis că avioane israeliene "au intrat în spațiul aerian la ora 02.40 prin teritoriul libanez și au lovit un obiectiv militar în apropiere de Palmira".

La rândul său, armata Israelului a indicat într-un comunicat că avioane de vânătoare israeliene au atacat mai multe ținte în Siria în cursul nopții.

Rachete au fos lansate în represalii, dintre care una a fost interceptată. Israelul neagă că armata siriană ar fi doborât unul dintre avioanele sale.12
Pagina a fost generata in 0.1583 secunde