Arta contemporană „coboară“ în subsolul Muzeului de Artă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Arta contemporană „coboară“ în subsolul Muzeului de Artă

Cultură 02 Noiembrie 2016 / 14:50 617 accesări

Pasionații de artă sunt așteptați joi, 3 noiembrie, începând cu ora 17.00, în galeria Museion, situată la subsolul Muzeului de Artă, pentru a participa la vernisajul unei expoziții inedite. Este vorba despre „Isolation Turns Spatious”, manifestare organizată de Centrul de artă contemporană MORA din București, împreună cu Muzeul de Artă Constanța.

„Evenimentul face parte dintr-un proiect cultural ce se dorește a fi un laborator al gândirii critice și artistice, o platformă de dezbatere educațional-creativă. Proiectul propune ca temă de explorare şi dialog conceptul de „izolare” și reuneşte o serie de conferințe pe tema „Nearby Isolation”, urmate de expoziția de artă contemporană „Isolation Turns Spatious”, care va fi organizată la Muzeul de Artă din Constanța în noiembrie 2016 și în București, în ianuarie 2017”, menționează organizatorii.

Conferințele din cadrul proiectului au avut loc în perioada 24 - 27 octombrie, la ARCUB, Sala Cafenea din București.

Artiștii expozanți sunt: Adriana Mereuță, Aneli Munteanu, Cristina Taraș, Eugen Rădescu, Irina Abaza, Mara Patriche și Mihaela Ciuștea. Pe simezele Museion, expoziţia „Isolation Turns Spatious” va rămâne până pe 3 decembrie.

Muzeul de Artă Constanţa este partener în acest proiect alături de Asociația din Pod din Bucureşti - promotorul de proiect, Centrul de Artă MORA, ARCUB, Creative Evolution, Pavilion - Journal for Politics and Culture, PlayHouse Production și MindShop.

Citește și:

„Depozitul pentru cărbuni“ de la Muzeu, redat circuitului expozițional

Expoziție dedicată Zilei Dobrogei12
Pagina a fost generata in 0.2253 secunde