„Artă la metru... antic” 1.2. pentru bătrânii frumoşi ai Constanţei

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
„Artă la metru... antic” 1.2. pentru bătrânii frumoşi ai Constanţei
Cultură 16 Aprilie 2019 / 18:31 574 accesări 0 comentarii

V-aţi gândit vreodată că aţi putea primi tablouri? Pur şi simplu? Mai pe româneşte, veniţi la un eveniment şi plecaţi cu un tablou acasă!

Nu este o glumă, este performance-ul conceput de artistul Ovidiu Felipov, care are ambiţia ca fiecare locuitor al Constanţei să aibă în casă minimum un tablou cu un simbol reprezentativ al oraşului şi al străvechii noastre istorii. Manifestarea, care va avea mai multe ediţii dat fiind interesul crescut al publicului, a debutat în data de 5 aprilie 2019, la Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa, şi s-a intitulat “Artă la metru… antic”.

Cea de-a doua ediţie, “Artă la metru… antic” 1.2, va avea un public cu totul şi cu totul special: bătrânii frumoşi ai Constanţei care au fost invitaţi de Primăria Municipiului Constanţa, miercuri, 17 aprilie, 2019, de la ora 10.00, la Casa de Cultură, pentru a li se celebra experienţa de 80 şi 90 de ani de viaţă şi 50 de ani de căsnicie.

Artistul Ovidiu Felipov, cadru didactic al Facultăţii de Arte, Universitatea „Ovidius” din Constanţa, va fi acolo pentru a oferi câte un tablou tuturor sărbătoriţilor, extinzând astfel experimentul culturalo-social la o categorie de public foarte specială, pensionarii Constanţei. Ovidiu Felipov îşi doreşte crearea şi acomodarea, cu ajutorul noilor tehnologii, a unui tip special de percepţie estetică în rândurile publicului larg, în conformitate cu direcţiile actuale socio-psiho-culturale. Mai mult, „un zâmbet pe obrazul unui decan de vârstă este nepreţuit”, a declarat artistul, şi asta şi-a propus să facă în ediţia 1.2. a performance-ului său: Artă la metru... antic pentru bătrânii frumoşi ai Constanţei!

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.1771 secunde