Articole vestimentare contrafăcute în valoare de 31.000 lei, confiscate de poliţiştii de frontieră Vama Veche

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Articole vestimentare contrafăcute în valoare de 31.000 lei, confiscate de poliţiştii de frontieră Vama Veche

Eveniment 04 Martie 2024 / 14:11 513 accesări

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au descoperit, într-un microbuz sosit din Turcia 78 de artcole vestimentare în valoare de 31.000 lei, inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

În data de 03.03.2024, la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, judeţul Constanţa, poliţiştii de frontieră au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific asupra unui microbuz condus de către un cetățean ucrainean.

Astfel, polițiștii de frontieră au descoperit în compartimentul destinat bagajelor, 78 articole vestimentare, care purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. Persoana în cauză nu deținea documente de proveniență și nici acordul titularilor de marcă pentru punerea în circulație.

Produsele, în valoare de aproximativ 31.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca bunuri de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.Ştiri recomandate

12