AS Star Farul 2017 Constanţa, pe locul secund la Turneul Vedetelor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
La Braşov AS Star Farul 2017 Constanţa, pe locul secund la Turneul Vedetelor
Sport 30 Decembrie 2019 / 09:16 880 accesări 0 comentarii

Echipa constănţeană AS Star Farul 2017, condusă de Mihai Guliu, a participat la a 16-a ediţie a Turneului Vedetelor „Acerbis”, competiţie de fotbal în sală care se desfăşoară între Crăciun şi Revelion, în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi” din Braşov. Duminică seară, în finala turneului, AS Star Farul 2017 a cedat în duelul cu Fintrans, scor 0-1.

În semifinale, Star Farul a trecut de Steagul Roşu Braşov, după executarea loviturilor de departajare, scor 3-2, după 1-1 la finalul timpului regulamentar de joc.

Celelalte rezultate ale formaţiei constănţene în turneul de la Braşov - în Grupa C: 2-1 cu Piastrela, 3-2 cu Melinda Steel şi 1-3 cu Claly; în sferturi: 3-1 cu Danco Pro.

Lotul echipei AS Star Farul 2017 Constanţa, sponsorizată şi la acest turneu de Gigică Apostol, a fost alcătuit din următorii jucători - portari: Cristian Siminicianu şi Radu Mirică; jucători: Dumitru „Mimi” Stoica, Ionuţ Florea, Vasile Şicu, Florin Ignat, Georgian Păun, Roberto Mălăele, Lucian Mălăele, Toni Moraru şi Ionuţ Pană. Cel mai bun jucător al turneului a fost declarat Dumitru „Mimi” Stoica.Pagina a fost generata in 0.1639 secunde