ASF: polițele de asigurare emise de Euroins sunt în continuare valabile

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

ASF: polițele de asigurare emise de Euroins sunt în continuare valabile

Social 23 Martie 2023 / 22:50 729 accesări

.Polițele de asigurare emise de Euroins sunt în continuare valabile, iar acesteavor fi anulate la 90 de zile de la deschiderea procedurii falimentului, care încă nu a fost decisă.

Polițele de asigurare emise de Euroins România își păstrează valabilitatea și după publicarea în Monitorul Oficial a deciziei Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) de retragere a autorizației societății, dacă posesorii lor nu aleg să le denunțe. Conform legii, polițele emise de Euroins sunt anulate automat doar după 90 de zile de la deschiderea procedurii falimentului prin decizia instanței abilitate. Până în acest moment, procedura falimentului nu a fost deschisă”, precizează instituția pe Facebook.

În urmă cu șase zile, ASF a decis să retragă autorizația de funcționare a companiei Euroins, cea mai mare din domeniul asigurărilor RCA, după ce “a constatat indiciile stării de insolvență a companiei”. Ieri, decizia Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), privind retragerea autorizaţiei de funcţionare a societăţii Euroins România, a fost publicată în Monitorul Oficial.Ştiri recomandate

12