Asociaţia Club Volei Constanţa 3.0 a pornit la drum

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Renaşte voleiul masculin la Constanţa? Asociaţia Club Volei Constanţa 3.0 a pornit la drum
Sport 12 Februarie 2019 / 12:10 3563 accesări 2 comentarii

Radu Began conduce antrenamentele în fiecare săptămână, echipa urmând să fie înscrisă în sezonul 2019-2020 în Divizia A2

Radu Began conduce antrenamentele în fiecare săptămână, echipa urmând să fie înscrisă în sezonul 2019-2020 în Divizia A2

Mihai Mihăilă, Cosmin Ghimeş şi Dragoş Pavel

Mihai Mihăilă, Cosmin Ghimeş şi Dragoş Pavel

După dispariţia Club Volei Municipal Tomis Constanţa, în ianuarie 2016, voleiul masculin constănţean la nivel de seniori nu a găsit soluţii pentru înfiinţarea unei formaţii care să revină în prim plan. Dar iată că, după trei ani, s-a reuşit un pas important şi Asociaţia Club Volei Constanţa 3.0 a a pornit la drum. Culorile clubului sunt gri, negru şi violet, Asociaţia Club Volei Constanţa 3.0 fiind înfiinţată pentru practicarea disciplinei volei, la toate nivelurile interne şi internaţionale.

Un nume atrage atenţia pentru iubitorii voleiului, cel al lui Radu Began, fostul căpitan şi antrenor al echipei CVM Tomis Constanţa, de şase campioană a României şi de opt ori câştigătoare a Cupei României, cu rezultate excelente şi pe plan internaţional în perioada 2005-2015.

Antrenamentele se desfăşoară în fiecare săptămână, sâmbătă seară, la Sala „Tomis” (Flămânda), iar printre cei care participă la şedinţele de pregătire se numără extrema Dragoş Pavel şi libero-ul Mihai Mihăilă, foştii jucători de la CVM Tomis Constanţa, Cosmin Ghimeş, fostul coordonator de joc crescut la CSŞ 1 Constanţa şi care a evoluat la Midia Năvodari, Dinamo Bucureşti, Universitatea Cluj şi Tricolorul LMV Ploieşti. De asemenea, la antrenamente sunt prezenţi foşti juniori de la CVM Tomis, Bostan, Memet, Ivan, Zaharia, Voicu şi Edi Popa, dar şi foşti juniori de la CSŞ 1 Constanţa, Olteanu şi Lipară.

„După trei ani de hibernare încercăm să găsim soluţiile pentru a începe activitatea oficială din toamnă, în Divizia A2 şi în Cupa României. Vrem să formăm un lot competitiv şi pentru a reuşi acest lucru avem nevoie de cât mai mulţi susţinători ai voleiului care să vină alături de noua echipă. În această perioadă dorim să aplicăm o strategie cât mai bună pentru a ne organiza cât mai bine din toate punctele de vedere, astfel încât să readucem în prim plan voleiului masculin constănţean la nivelul seniorilor”, a declarat Radu Began.

Loading...

2 comentarii

suporteri 16:22:35 / 12 Februarie 2019
bravo!

Excelent, bravo baieti, la treaba si mult suuces!

Alex 17:48:38 / 12 Februarie 2019
Echipa

Felicitari si succes!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.1527 secunde