Asociația Județeană de Lupte Constanța și-a premiat laureații anului 2017

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Asociația Județeană de Lupte Constanța și-a premiat laureații anului 2017

Sport 27 Decembrie 2017 / 16:48 3301 accesări

Conform tradiției, și anul acesta Asociația Județeană de Lupte Constanța (AJL) i-a premiat pe cei mai buni sportivi și antrenori ai anului de la secțiile de lupte din județ. Festivitatea de premiere a avut loc vineri, la Centrul de Distracții „Lake View” din Constanța.

Iată clasamentul întocmit de AJL, for condus de președintele Gigi Pambuca:

1. Andreea Ana (Clubul Sportiv Mangalia) - argint la Campionatele Mondiale pentru cadete, aur la Balcaniada de junioare, aur la Cupa României pentru cadete și pentru junioare, aur la Campionatele Naționale de cadete, de junioare și școlare (Lupte Libere Feminin)

2. Florin Ghiorghe (LPS „Nicolae Rotaru” Constanța) - bronz la Balcaniada de juniori, argint la Campionatele Naționale pentru seniori, bronz la Campionatele Naționale pentru tineret, argint la Cupa României pentru juniori, bronz la Cupa României pentru seniori, bronz la Campionatele Naționale de lupte pe plajă pentru juniori (Lupte Greco-Romane)

3. Răzvan Arnăut (CS Farul Constanța) - locul 5 la Campionatele Europene pentru juniori, bronz la Campionatele Naționale pentru seniori, argint la Campionatele Naționale pentru tineret, bronz la Cupa României pentru juniori, bronz la Campionatele Naționale de lupte pe plajă pentru juniori (LGR)

3. Florin Tița (CS Farul Constanța) - aur la Balcaniada de juniori, bronz la Campionatele Naționale pentru seniori, bronz la Campionatele Naționale pentru tineret, aur la Campionatele Naționale pentru juniori, aur la Cupa României pentru juniori, aur la Campionatele Naționale de lupte pe plajă pentru juniori (LGR)

4. Ana-Maria Pîrvu (CSȘ Mangalia) - LLF

5. Nicolae Boantă (CS Farul Constanța) - LGR

6. Ana-Maria Predică (CS Poseidon Limanu-2 Mai) - LLF

7. Andrei Savu (LPS „Nicolae Rotaru” Constanța) - LGR

8. Marius Marin (Aurora 23 August) - LL

9. Amalia Rătunzeanu (LPS „Nicolae Rotaru” Constanța) - LLF

10. Ștefan Popa (LPS „Nicolae Rotaru” Constanța), LGR, și Marian Sandu (CSȘ Mangalia), LL

Toți sportivii enumerați mai sus au fost recompensați cu o diplomă de onoare și cu un premiu în bani de către AJ Lupte Constanța, contribuind la sumele respective președintele Gigi Pambuca și vicepreședintele Ecuan Aziz, dar și fostul luptător Vasile Vicol și Dragoș Dima, directorul CS Mangalia. De asemenea, toți sportivii prezenți au primit de la Moș Crăciun câte un pachet cu dulciuri și răcoritoare. Au mai fost recompensați antrenorii Marian Oancea (CS Mangalia), Ioan Giuglea (LPS) și Grigore Gheorghe (CS Farul). Invitații de onoare ai AJ Lupte pentru această festivitate au fost Elena Frîncu, Mariana Solomon, Ion Draica și Ender Memet.

Citește și:

Luptătorii Florin Tița și Marius Marin, învingători în Cupa României pentru juniori12