Atac armat lângă sediul serviciilor secrete ruse din Moscova

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Atac armat lângă sediul serviciilor secrete ruse din Moscova
Externe 19 Decembrie 2019 / 19:37 561 accesări 0 comentarii

Cel puţin trei persoane au murit în urma unui incident armat produs joi după-amiază în apropierea sediului Serviciului Federal de Securitate (FSB), în centrul Moscovei. Presupusul autor al atacului armat din centrul Moscovei a fost eliminat, a anunţat joi seară Serviciul Federal rus de Securitate.

„Un individ înarmat a deschis focul pe strada Bolşaia Lubianka. Mai multe persoane au fost rănite“, a transmis FSB. „Atacatorul a fost eliminat și urmează să îi stabilim identitatea“, a informat FSB.

Indivizi înarmaţi cu mitraliere Kalaşnikov sau Saiga au deschis focul în apropierea sediului FSB, în zona Bolşaia Lubianka din Moscova, informează agenţia de presă Sputnik şi cotidianul Izvestia. Agenţi ai serviciilor de securitate ruse au ripostat la atac. Atacul armat a fost precedat de o explozie, au declarat martori citaţi de agenţia Sputnik.

Potrivit unor surse din cadrul serviciilor de intervenţie, trei persoane au murit în schimburile de focuri. La faţa locului au fost mobilizaţi sute de agenţi ai serviciilor de securitate ruse, inclusiv membri ai Centrului pentru Operaţiuni Speciale şi ai Unităţii Speciale de Reacţie Rapidă.

Vladimir Putin, preşedintele Rusiei, a fost informat imediat despre atacul armat produs joi după-amiază la sediul Serviciului Federal de Securitate.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1446 secunde