Atac cu armă albă la o şcoală. Mai mulţi elevi au fost răniţi

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Atac cu armă albă la o şcoală. Mai mulţi elevi au fost răniţi
Externe 15 Ianuarie 2018 / 11:22 469 accesări 0 comentarii

Opt elevi şi o profesoară au fost răniţi luni într-o şcoală din Rusia în regiunea Permi (Ural), după un atac cu cuţit întreprins de doi indivizi cu cagule pe cap, cei doi atacatorii fiind deja reţinuţi de poliţie, relatează RIA Novosti şi EFE. Alte media ruse informează că bilanţul atacului este de 11 persoane rănite: zece elevi şi un cadru didactic.

"Doi infractori mascaţi au atacat o profesoară şi elevi. În urma atacului, nouă persoane au fost rănite: profesoara şi opt elevi", a declarat pentru RIA Novosti purtătoarea de cuvânt a Ministerului Securităţii teritoriale din regiunea Perm, Elena Dubinina. Cadrul didactic şi un elev de 16 ani sunt în stare gravă după ce au fost înjunghiaţi în gât, precizează într-un comunicat Ministerul regional de Sănătate. Restul răniţilor au suferit "leziuni superficiale" şi au fost direcţionaţi către un spital pentru copii. Potrivit Agerpres, în timpul incidentului, mai mulţi elevi agresaţi au reuşit să fugă într-un mall din apropierea şcolii, unde au primit îngrijiri medicale chiar acolo. Atacatorii, "doi tineri", au fost reţinuţi, dar motivele gestului lor nu se cunosc deocamdată, a indicat purtătoarea de cuvânt a Ministerului Securităţii regionale din Perm pentru agenţia de presă Interfax.

"Cursurile au fost suspendate, iar şcoala evacuată. Copiii şi părinţii lor sunt consultaţi în prezent de psihologi", potrivit acesteia. Incidentul a avut loc în jurul orei locale 10.20 la şcoala nr. 127 din Perm, în prima zi de şcoală după sărbătorile de iarnă. În momentul atacului, în incinta şcolii se aflau circa 743 de persoane: 698 de elevi şi 45 de adulţi.

Taguri articol
atacarmă albăcuțitRusiarănițivictimeeleviprofesor


Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1549 secunde