Atac sângeros! Femeie înjunghiată în Constanţa!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Atac sângeros! Femeie înjunghiată în Constanţa!

Eveniment 27 Mai 2016 / 21:54 9308 accesări

O femeie a fost găsită înjunghiată în zona feţei, lângă Delfinariu, din Constanţa. Un echipaj de la Ambulanţă şi unul de la Poliţie s-au deplasat la faţa locului. Din primele informaţii, victima ar fi vânzătoarea unui magazin din zonă. Se pare că starea victimei este una gravă. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE:

Potrivit medicilor, pacienta a fost deja transportată la spital.

UPDATE 1:

Medicii spun că femeia înjunghiată prezintă multiple plăgi la nivelul toracelui şi este în stare critică la camera de resuscitare.

UPDATE 2:

Potrivit unui martor, femeia a fost atacată de doi indivizi.

Un paznic de la Delfinariu a observat întreaga scenă şi a fugit după atacatori dar nu a reuşit să îi prindă. Acum acesta dă declaraţii la Poliţie.

UPDATE 3:

Victima lucra în ture cu sora ei la chioşcul în care a fost atacată. Aceasta se numeşte Adriana Farcaş şi este mama a doi copii.

UPDATE 4:

Un martor spune că l-a văzut pe atacator chiar când a fugit de la locul faptei. Acesta ar fi tuns scurt cu creastă şi era îmbrăcat cu o geacă neagră.

UPDATE 5:

Incredibil, un puşti care de asemenea a văzut momentul în care femeia a fost atacată spune că poliţiştii din zonă l-ar fi oprit pe el pentru declaraţii în loc să fugă după cel care a înjunghiat femeia. Asta deşi băiatul le-ar fi arătat agenţilor direcţia în care a fugit bărbatul.

UPDATE 6:

Doctorii de la spital spun că victima este intubată şi starea ei este în continuare critică.

UPDATE 7:

Femeia a fost înjunghiată de mai multe ori. Aceasta prezintă numeroase plăgi la nivelul abdomenului şi toracelui. Un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa a preluat cazul.

UPDATE 8:

Tragedia s-a produs: femeia a fost declarată decedată, la spital, în ciuda eforturilor depuse de medici.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.9623 secunde