Atenți la „pasele“ nesportive ale suporterilor de handbal și fotbal

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Jandarmii în acțiune

Atenți la „pasele“ nesportive ale suporterilor de handbal și fotbal

Eveniment 02 Martie 2018 / 15:34 622 accesări

În acest sfârşit de săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa, I.S.U. Constanţa şi Poliţia Locală vor acţiona pentru asigurarea climatului de ordine la o serie de evenimente publice organizate în zona de responsabilitate.

Astfel, sâmbătă, 3 martie, jandarmii vor veghea la desfăşurarea în condiţii de siguranţă a partidei de handbal feminin dintre echipele C.S.U. Neptun Constanţa şi A.C.S. 181 S.S.P. Bucureşti, cu începere de la ora 13.00. Tot sâmbătă, începând cu ora 19.45, oamenii legii vor fi prezenţi în zona Sălii Sporturilor din municipiul Constanţa, unde vor avea loc patru partide de fotbal în sală, în cadrul competiţiei sportive Trofeul Telegraf.

Duminică, 4 martie, jandarmii constănţeni vor asigura măsurile de ordine publică la meciul handbal masculin dintre echipele A.H.C. Dobrogea Sud Constanţa II şi A.C.S. Athletico Alexandria, eveniment sportiv ce se va disputa la Sala Sporturilor, cu începere de la ora 11.00. În aceeaşi zi, începând cu ora 17.00, jandarmii vor avea în vedere desfăşurarea în condiţii de siguranţă a meciului de baschet feminin dintre echipele C.S. Phoenix Constanţa şi C.S. Agronomia Bucureşti, ce va avea loc tot la Sala Sporturilor.

Jandarmii constănţeni recomandă suporterilor să dea dovadă de fair-play, să nu se implice în conflicte şi să se delimiteze de orice formă de violenţă ce ar conduce la tulburarea ordinii publice în arenele sportive, atât pe durata meciurilor cât şi după terminarea acestora.12
Pagina a fost generata in 0.2285 secunde