Atenție, antreprenori. Târgul de Afaceri - Constanța Invest vă așteaptă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Atenție, antreprenori. Târgul de Afaceri - Constanța Invest vă așteaptă

Economie 22 Noiembrie 2018 / 13:13 456 accesări

Business Circle România îi invită pe toți cei interesați sâmbătă, 24 noiembrie, de la ora 10.00, la “Târgul de Afaceri - Constanța Invest #02”, un eveniment periodic ce aduce împreună startup-uri în căutare de investitori sau parteneri, antreprenori în căutare de oportunități de investiții locale, firme ce oferă servicii / produse Business to Business, oameni de afaceri care vor să-și vândă afacerile. Evenimentul va avea loc la B.House Coworking Hub Constanța, din bd. Mamaia, nr. 142 (intersecția cu strada Ion Rațiu), accesul fiind GRATUIT atât pentru cei care vor să susțină un pitch de promovare, cât și pentru participanți.

"Considerăm faptul că orașul Constanța are nevoie de instrumente concrete dedicate sprijinirii micilor antreprenori și micro-investitorilor locali pentru că ei generează locuri de muncă, aduc calitate vieții, taxe și impozite . Antreprenorii responsabili prin capacitatea lor inovativă de a găsi soluții la provocările cotidiene au potențialul de a remodela viitorul comunității și al țării", spun reprezentanții Business Circle.

"Diversele programe de finanțare și educație antreprenorială au rolul de a încuraja intrarea în lumea afacerilor. Noi facem pasul următor și îi sprijinim să facă primii pași după lansarea afacerii: îi ajutăm să se promoveze, să lege primele parteneriate și să încheie primele contracte. Prin seria de târguri de afaceri conectăm concepte de business-uri locale cu potențiali micro-investitori din zonă. Ne dorim astfel să ridicăm gradul de încredere și dorința de a investi în afaceri și startup-uri locale", se arată în comun icatul Business Circle.

Potrivit organizatorilor, evenimentele Constanța Invest urmează să devină o platformă constantă unde antreprenorii aflați în căutarea unui "exit" își pot vinde afacerile. Firmele și specialiștii care oferă servicii sau produse Business to Business sunt invitate să susțină prezentări și ateliere educaționale în domeniul unde operează.

Târgul de Afaceri - Constanța Invest oferă oportunitatea participanților de a se promova GRATUIT. Constanța Invest se dorește a fi un catalizator real în crearea și legarea unei comunități locale de antreprenori responsabili.12
Pagina a fost generata in 0.1928 secunde