Atenție! Circulație blocată pe mai multe străzi din Constanța!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Lucrări de reparație a străzilor, sistemului de iluminat și îngrijire a spațiilor verzi

Atenție! Circulație blocată pe mai multe străzi din Constanța!

Administrație 07 Noiembrie 2016 / 15:20 2317 accesări

În 8 noiembrie, muncitorii care se ocupă de întreținerea drumurilor amenajează un sens giratoriu la intersecția străzii Nicolae Iorga cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu

În 8 noiembrie, muncitorii care se ocupă de întreținerea drumurilor amenajează un sens giratoriu la intersecția străzii Nicolae Iorga cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu

Dacă aveți de gând să colindați prin Constanța săptămâna aceasta, trebuie să vă regândiți traseul înainte de a pleca la drum. Asta pentru că în tot orașul sunt programate mai multe lucrări de reabilitare a drumurilor, întreținere a sistemului de iluminat public și toaletare a copacilor, ceea ce va bloca circulația. Printre lucrările prevăzute se numără și amenajarea unui sens giratoriu, în apropiere de Casa de Cultură.

Dacă aveți de umblat prin Constanța săptămâna aceasta, trebuie să evitați anumite străzi, dacă nu vreți să vă petreceți toată ziua în trafic. Asta pentru că muncitorii care se ocupă de asfaltări, întreținerea sistemului de iluminat public și spații verzi desfășoară mai multe lucrări în tot orașul, ceea ce poate provoca blocaje în trafic. Reprezentanții Primăriei Constanța au anunțat că, în perioada 7 - 11 noiembrie, angajații SC Confort Urban SRL, firma care se ocupă de întreținerea tramei stradale, lucrează pe mai multe fronturi. Marți, 8 noiembrie, cei care circulă în zona intersecției dintre strada Nicolae Iorga și bulevardul Alexandru Lăpușneanu vor descoperi un nou sens giratoriu, a cărui amenajare este în plan de aproape jumătate de an. Reprezentanții SC Confort Urban SRL au explicat că realizarea unui sens giratoriu în zonă este necesară pentru a evita producerea accidentelor, dat fiind faptul că în intersecția respectivă au avut loc numeroase evenimente rutiere. Totodată, pentru repararea trotuarelor se va lucra pe bulevardul 1 Mai și pe străzile: Labirint, Pandurului și Decebal. De asemenea, se lucrează pentru reabilitarea carosabilului pe străzile: Eduard Caudella, Horia Grigorescu, Voievozilor, Prelungirea Meșterul Manole, George Topârceanu și Ion Ursu.

PE UNDE MAI ACȚIONEAZĂ ECHIPELE DE LUCRU ALE PRIMĂRIEI

Concomitent cu lucrările de întreținere a drumurilor, echipele de muncitori care se ocupă de întreținerea sistemului de iluminat public vor acționa pe bulevardele Tomis, Alexandru Lăpușneanu și I.C. Brătianu, precum și în zona peninsulară. De asemenea, muncitorii Serviciului de Administrare a Spațiilor Verzi toaletează copacii și scot cioturile rămase după tăierea arborilor de pe străzile Topolog și Pandurului, precum și din zona Dacia. De asemenea, lucrări de igienizare a spațiilor verzi au loc și în Poarta 6, Parcul Tomis II (zona Spitalului Județean) și Parcul Viitorului (cartierul CET).

Citește și:

Când vor fi gata lucrările de modernizare pe Tomis

Apare încă un sens giratoriu în Constanța. Vezi unde va fi amenajat!12
Pagina a fost generata in 0.2353 secunde