Atenție în trafic! Șoferi - pericol public pe șosele!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Atenție în trafic! Șoferi - pericol public pe șosele!
Eveniment 26 Septembrie 2018 / 15:04 429 accesări 0 comentarii

La data de 25 septembrie, polițiștii din cadrul Secției 2 au prins un bărbat, în vârstă de 42 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În aceeași zi, polițiștii din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au mai descoperit un tânăr, în vârstă de 29 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Apusului din localitatea Făclia, județul Constanța, fără a avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, polițiștii au stabilit faptul că numerele de înmatriculare ale autoturismului în cauză aparțin altui autovehicul.

Tot pe 25 septembrie, polițiștii din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au depistat un tânăr, în vârstă de 25 de ani, care a condus un autoturism neînmatriculat, pe strada Ștefan cel Mare din localitatea Pecineaga, județul Constanța, iar permisul de conducere îi fusese reținut.

În toate cauzele, polițiștii constănțeni au întocmit dosare penale.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.2662 secunde