Atenție la bunurile personale pe plajă! Jandarmii adună zilnic hoți de genți

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Atenție la bunurile personale pe plajă! Jandarmii adună zilnic hoți de genți

Eveniment 30 August 2018 / 14:31 405 accesări

Un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanţa care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în staţiunea Mamaia, au depistat în spatele clădirii Radio Vacanța, o persoană de sex masculin în vârstă de 33 de ani ce a sustras de pe un șezlong din cadrul piscinei hotelului Bavaria Blu, un rucsac de damă de culoare gri, ce conținea un telefon marca Samsung, o tabletă marca Huawei, o cheie auto marca BMW și alte bunuri.

Jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în stațiunea Mamaia, au depistat în zona plajei hotelului Malibu, 2 persoane cu vârstele cuprinse între 17-28 de ani având asupra lor 2 șezlonguri, ce s-a constat ulterior a fi sustrase de pe plaja SKY BEACH, din stațiunea Mamaia.

Celor trei suspecţi le-au fost întocmite actele de constatare pentru furt și au fost conduşi la sediul Poliţiei Mamaia pentru continuarea cercetărilor.

Jandarmii constănţeni recomandă turiştilor să nu lase nesupravegheate pe plajă bagajele sau lucrurile de valoare (genţi, telefoane mobile, camere de fotografiat/filmat). De asemenea, păstraţi mereu în raza vizuală, pentru supraveghere, locul în care aţi lăsat bunurile personale şi încercaţi să lăsaţi întotdeauna o persoană de încredere la locul respectiv.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2781 secunde