Atenție la cărțile pentru copii!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Atenție la cărțile pentru copii!
Eveniment 12 Octombrie 2017 / 17:15 223 accesări 0 comentarii

Poliţiştii au ridicat 5.040 de cărți pentru copii contrafăcute, în valoare de peste 50.400 de lei, dintr-un container în Portul Constanţa Sud Agigea. Potrivit unui comunicat de presă, la data de 12 octombrie a.c., poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, împreună cu polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă și lucrători din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud, au verificat, în Portul Constanţa Sud Agigea, un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială din București. În urma controlului containerului, poliţiştii au descoperit 5.040 de cărți de colorat pentru copii, susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile, în valoare de aproximativ 50.400 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulație de mărfuri contrafăcute.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2713 secunde